PRIVATLIVS- OG COOKIEPOLITIK
 
COOKIES

Dette website anvender ”cookies”, dvs. en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan IKKE indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Websitet indeholder cookies fra bricksite.com, der hoster sitet.
Websitet kan desuden indeholde cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
- google-analytics.com
- doubleclick.net

PERSONDATA

Indhentning af persondata
Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige for at kunne løse de aftalte opgaver og for vores forretningsdrift.
Vi sørger for at kontrollere, at de persondata, vi behandler om kunder, ikke er urigtige, ufuldstændige eller vildledende. Vi sørger også for at opdatere persondata løbende i det omfang, det er relevant.
 
Opbevaring af persondata
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt eller påkrævet i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår oplysningerne slettes.

Videregivelse af persondata
Vi kan til tider videregive persondata til tredjepart (anden oversætter, korrekturlæser eller andre nødvendige samarbejdspartnere), såfremt dette kræves for opgavens udførelse. Kunden kan til enhver tid bede os stoppe videregivelsen af personoplysninger, uanset om det er aftalt eller kunden på anden vis har samtykket til det. Vi indhenter dog ikke kundens samtykke, hvis vi er retligt forpligtet til at videregive persondata, fx som led i en lovpligtig indberetning til en myndighed.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Du er altid velkommen til at stille spørgsmål eller rette henvendelse til ovennævnte privatlivspolitik.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Christine Loch – Oversættelser til tysk
Algade 48, 2. tv
DK-4500 Nykøbing Sj
Tlf. +45 34121716
CHRISTINE LOCH - OVERSÆTTELSER TIL TYSK | CVR: 19157393 | Algade 48, 2. tv, DK-4500 Nykøbing Sj.  | Tlf.: +45 34121716